De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Kunstkring Voorst houdt open huis

Kunstkring Voorst houdt open huis

Kunstliefhebbers uit de gemeente Voorst en omgeving die geïnteresseerd zijn in wat Kunstkring Voorst zoal te bieden heeft kunnen zondag 27 augustus inspiratie opdoen. Op die dag houdt de Kunstkring van 13.00 tot 17.00 uur Open Huis. Tijdens de dag zijn er onder andere presentaties, demonstraties, voordrachten en muzikale optredens. Burgemeester Paula Jorritsma-Verkade is aanwezig om de dag te openen om ± 13.00 uur. De locatie is de Dorpsstraat 11a in Twello en daar kun je terecht vanaf 12.30 uur.

De Statenhoed wordt ingericht met presentatietafels, parasols, ateliers, een binnen-expositie in de galerie, en een buitenexpositie in het parkje naast de Statenhoed, zo meldt de Kunstkring.
Deelnemers van de Kunstkring geven demonstraties en laten kunstzinnige werksoorten zien die je bij de Kunstkring zou kunnen beoefenen. Je kunt daarbij denken aan tekenen en schilderen, werken met klei, mozaïek, porselein, druktechnieken, keramiek en sieraden maken.

Ook kinderen kunnen meekijken én meedoen bij de diverse kunstenaars. ’s Middags zal er op een tweetal momenten een kunstveiling worden gehouden. De opbrengst komt ten goede aan de Kunstkring die kampt met de enorm gestegen energielasten. De middag wordt verder ingevuld door muzikale optredens én voordrachten van korte verhalen van onder meer Astrid Vollebrecht. Selma Kok, zangeres van opera en chansons geeft een optreden om 13.30 uur en jazzcombo KalmAn zal dat gaan doen om 15.30 uur. Het Open Huis aan de Dorpsstraat 11a duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.