Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Malafide reclamebureaus zijn weer actief

Malafide reclamebureaus zijn weer actief

VoorstVeluwezoom/RTV794, Herman Woudenberg – De gemeente Brummen laat recent weten dat zij weer seintjes van onderwijsinstellingen en ondernemers hebben ontvangen. Ze worden benaderd door een advertentiebureau. Deze vertegenwoordiger zegt namens Totaal Mediagroep advertenties te werven voor de gemeentegids. Belangrijk!! Dit is niet de gemeentegids waar de gemeente Brummen opdracht voor heeft gegeven. De gemeente werkt hiervoor samen met Akse Media. Blijf dus alert in dit soort situaties.

Op dit moment vindt er geen reclame-acquisitie plaats van een bureau dat namens de gemeente een uitgave maakt. Wordt u benaderd door een advertentiebureau dat zegt namens de gemeente actief te zijn en u twijfelt hieraan? Zet als ondernemer niet achteloos een handtekening en zeg uw medewerking niet toe, aldus de gemeente Brummen.

Neem contact op met team communicatie van de gemeente Brummen via voorlichting@brummen.nl of 0575-568233. Mocht u al een handtekening gezet hebben of heeft u een factuur betaald: geef dit dan door aan de politie. 


 

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.