Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Modelspoorshow in Eerbeeks cultuurhuis

Modelspoorshow in Eerbeeks cultuurhuis

De Vereniging Spoorgroep Zwitserland viert haar 40-jarig bestaan zondag 8 oktober met een grote modelspoorshow van diverse Zwitserse modelspoorbanen. De activiteiten worden gehouden in Cultuurhuis Pater Dekker aan de H.A. Lorentzlaan 20 in Eerbeek van 10.30 tot 15.00 uur.

Vereniging Spoorgroep Zwitserland (± 150 leden) is een landelijke vereniging van liefhebbers van de Zwitserse spoorwegen en OV in het algemeen. Informatie over deze vereniging zijn tijdens de beurs te verkrijgen in een aparte stand.

Zondag 8 oktober zijn er modelbanen opgesteld van diverse grootte en spoorbreedtes, zoals smalspoor, normaalspoor en grootspoor. Binnen worden films vertoond en voor geïnteresseerden in Zwitserland is er een informatiestand. Voor de bezoekers is er een kleine ruilbeurs aanwezig met modelspoormaterieel, films en boeken. De middenzaal van het cultuurhuis is ingericht als Zwitserse stube en op het buitenterrein kun je eventueel gebruiken maken van een modelstoomtrein. Voor toegang tot de modelspoorshow betaal je 4 euro en kinderen t/m 12 jaar betalen de helft.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.