Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Old Stars WF Sportiviteitstoernooi

Old Stars WF Sportiviteitstoernooi

Vrijdagmorgen 6 oktober organiseert Voorwaarts Twello een Old Stars WF Sportiviteitstoernooi op het sportcomplex De Laene in Twello. Het toernooi begint om 09.30 uur en eindigt om 13.00 uur.

De deelnemende teams (12) zijn Rohda Raalte, Heracles, Go Ahead, RDC (Deventer), SDC Putten, ’t Harde, AGOVV (Apeldoorn), Longa ’30 (Lichtenvoorde), SDOL (Luttenberg), HHC Hardenberg en Voorwaarts Twello. Het twaalfde team wordt samengesteld uit spelers van de verschillende deelnemende teams. De wedstrijden worden begeleid door ervaren scheidsrechters.

Voor de jong-senioren (60+) is meedoen en bewegen tijdens Walking Football belangrijker dan winnen. Hierbij is een goede sfeer, sportiviteit en gezelligheid belangrijk. Het WF Sportiviteitstoernooi is tot stand gekomen met een bijdrage uit het Sportstimuleringsfonds, hulp van een Buurtcoach en stagiaire van Voorst Actief.

Walking Football neemt steeds meer aan populariteit toe. Ook het aantal WF-spelers bij Voorwaarts Twello is flink toegenomen. Walking Football kent aangepaste spelregels. Op een kleiner speelveld bestaat een team uit 6 spelers.
Ook koppen of fysiek contact hebben is niet toegestaan. Het risico op blessures blijft daardoor klein. Moeilijk, maar ook belangrijk is de spelregel: niet rennen!

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.