Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Informatiebijeenkomst(online) over OV

Informatiebijeenkomst(online) over OV

Mocht je vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer dan kunnen diverse OV-ambassadeurs je daarbij helpen. Het reizen met het openbaar vervoer zijn ze gewend en ze helpen je graag om het openbaar vervoer te ervaren. Er zijn diverse activiteiten waar je met vragen bij een OV-ambassadeur terecht kunt. OV-ambassadeurs bieden onder andere interactieve online informatiebijeenkomsten aan.

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur je uit welk abonnement het beste bij je past of hoe je een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken. Op donderdag 7 september en op woensdag 1 november staat er een interactieve bijeenkomst gepland. De bijeenkomsten beginnen om 13:30 uur en duren maximaal een uur en deelname is gratis.

Aanmelden voor een informatiebijeenkomsten is mogelijk door een mail te sturen naar
ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of te bellen naar 038-4540130. Heb je je aangemeld dan ontvang je een inlogcode waarmee je op een telefoon, tablet of computer (met camera en microfoon) kunt inloggen. Mocht je het lastig vinden om in te loggen, dan kunnen OV-ambassadeurs je telefonisch hierbij helpen.

Naast de interactieve online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur en worden er inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten gehouden. Een overzicht van de activiteiten en verdere informatie vind je op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.