Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Opening kringloopwinkel + inloophuis

Opening kringloopwinkel + inloophuis

Vorig jaar werd in Eerbeek rondom de Kruiskerk voor de laatste keer een kerkenmarkt gehouden. Aan een traditie van 50 jaar kwam een eind door een gebrek aan opslagruimte. De Protestantse Gemeente Eerbeek gaat aan deze traditie nu invulling geven met een kringloopwinkel plus een inloophuis.

Het streven is om een ontmoetingsplek voor de inwoners uit Eerbeek en omliggende dorpen te worden waar je terecht kunt voor een kopje koffie of thee, er is een leestafel, maar ook een spelletje doen is mogelijk.
In de kringloopwinkel kun je terecht voor onder andere kleding, woonaccessoires, serviesgoed, boeken, speelgoed en handgereedschap. De winkel is geopend op donderdag en zaterdag van 10 tot 14 uur.

Burgemeester Van Hedel zal zaterdag 7 oktober om 10.00 uur Kringloop de Bongerd openen. Op de openingsdag is van 10.00 tot 15.00 uur een feestelijk programma samengesteld met allerlei activiteiten in en rondom de Kruiskerk.

In de kerkzaal is een muziekprogramma met om 10.15 uur Klein Orkest Eendracht, 11.15 uur Gemengd koor InBetween, 12.15 uur Band ChezReneZ en om 13.30 uur Popkoor Young Voices.

Maatschappelijke organisaties zijn ook aanwezig van Amnesty International tot Stichting Kinderkledingbeurs Eerbeek en van IVN tot Unicef. Meer informatie is te vinden op www.kringloopdebongerd.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.