Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Piloot en Vliegtuig AirFair op Teuge Airport

Piloot en Vliegtuig AirFair op Teuge Airport

Voor de vijfde keer wordt de Piloot en Vliegtuig AirFair gehouden op Teuge International Airport. Tijdens deze luchtvaartbeurs zullen een vijftigtal luchtvaartgerelateerde bedrijven en instellingen aanwezig zijn. Gedurende de AirFair zullen tientallen nieuwe vliegtuigen (waarvan een deel zelf is gebouwd) door dealers en importeurs worden getoond. Ook zijn er professionele vluchtsimulators aanwezig. Gelijktijdig vindt er een open dag plaats bij de E-Flight Academy waar gelest wordt met vliegtuigen die aangedreven worden door een elektromotor.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van alle Nederlandse opleidingsinstellingen die studenten voorbereiden op een professionele carrière als vliegtuig- of helikopterpiloot. De Koninklijke Luchtmacht zal aanwezig zijn met een wervingsstand en scholen die middelbaar en hoger (luchtvaart) beroepsonderwijs verzorgen.

Tijdens de AirFair is er ook een zogenoemde Fly In, waarbij gedurende de dag tientallen vliegtuigen uit binnen- en buitenland worden verwacht. Aan communicatie, luchtruimgebruik, navigatie en meteorologie wordt ook aandacht besteed door middel van lezingen. De Piloot en Vliegtuig AirFair 2023 wordt gehouden op zaterdag 9 september van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie kun je vinden op airfairteuge.com

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.