Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Presentatie digitale nalatenschap

Presentatie digitale nalatenschap

Het digitale tijdperk is volop aanwezig in onze huidige maatschappij. Iedereen is digitaal bezig met mailen, appen, betalen, bellen en leven via diverse digitale apparaten. Maar hoe ga je hier mee om als je te maken krijgt met een overlijden. Iedereen heeft wel digitale bezittingen.

Nabestaanden zouden dan bij bestanden met emotionele of financiële waarde willen komen en zij hebben niet de beschikking over een wachtwoord of code. Een belangrijk onderwerp dat zeker de nodige aandacht verdient. De bibliotheek in Twello organiseert over dit onderwerp een Presentatie Digitale Nalatenschap op donderdag 19 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.

Bij digitale nalatenschap kun je onder andere denken over welke gegevens vindbaar blijven op internet na een overlijden. Een telefoonabonnement van een overleden dierbare; hoe omgaan met opzeggen van zo’n abonnement. En identiteitsfraude voorkomen met gegevens van iemand die is overleden.

Specialist Brandon Kwey geeft een presentatie over het onderwerp met recente voorbeelden en praktische tips die je ongetwijfeld aan het denken zetten en bewustwording creëert.
Aanmelden kan via bijdebieb.op-shop.nl/7425/lezing-digitale-nalatenschap/19-10-2023 Leden betalen 7½ euro en niet-leden 10 euro.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.