Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

RTV VOORSTVELUWEZOOM VERNIEUWD ZICHZELF

RTV VOORSTVELUWEZOOM VERNIEUWD ZICHZELF


Op 1 februari 2021 gaat de nieuwe programmering van RTV VoorstVeluwezoom in. Met veel plezier presenteren het bestuur en de medewerkers het resultaat. “Daar is in de afgelopen periode heel hard aan gewerkt. Verbetering apparatuur, aanpassing programmering, uitbreiding naar tv.” aldus het bestuur van de gezamenlijke omroepen.
De nieuwe samenstelling biedt een gemêleerd geheel. “Dat past bij onze publieke omroep,” aldus het bestuur. “We staan midden in onze regio waar we trots op zijn. Dit gevoel wordt versterkt door het spiksplinternieuw nieuwe pakket aan jingles dat voor de vormgeving en herkenbaarheid van VoorstVeluwezoom borg staat. Lokale omroep, middenin in de samenwleving.”
Duidelijke programmering
De programmering is doordeweeks overdag horizontaal. Dat wil zeggen dat ieder uur op een andere dag van de week een soortgelijk programma te horen zal zijn. Iedere morgen van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 9:00 is er een live programma gepland. De uren in de ochtend daarna hebben een arbeidsvitamine-achtige inhoud. De middagen zijn gereserveerd voor het Nederlandse product.
De avonden zijn voor de meer gerichte themaprogramma’s en in de weekenden is er ruim aandacht voor informatie, muziek en van kerk tot streek, alles heeft zijn of haar plek gekregen. De volledige weekprogrammering is te vinden op de geheel vernieuwde website. Alvast veel luisterplezier op de 105.3 FM en de 107.5 FM een natuurlijk op www.voorstveluwezoom.nl. Kijken kan op KPN 1468, Ziggo 36 en CI+module 328. Het tv-kanaal wordt ook gedeeld met RTV 794 (Epe-Heerde). En ook via de eigen webste is het tv-kanaal aan te klikken.
Beperkingen gerespecteerd
Hoewel de pandemie beperkingen oplegt, wordt hard gewerkt (veel vanuit huis) om de programmering in zijn geheel steeds te realiseren. De omroepen en vooral de medewerkers letten er daarbij scherp op dat de regels worden gerespecteerd: dus 1,5 meter afstand, hygiëne en mondkapjes.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.