Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Schrijver Anna van den Breemer in Twello

Schrijver Anna van den Breemer in Twello

In de bibliotheek van Twello is donderdag 5 oktober om 20.00 uur schrijver Anna van den Breemer te gast. Zij is uitgenodigd door de Boekenvrienden en vertelt over haar boek ‘Het perfecte zusje‘ en over haar andere boeken.

Het boek ‘Het perfecte zusje’ is een thriller en gaat over patissier Gaby uit Deventer. Zij leidt een droomleven. Ze heeft een eigen bedrijf, is een geziene gast op televisie en thuis heeft ze een man en twee kinderen. De vermissing van een tienermeisje gooit Gaby’s leven overhoop. Het doet haar denken aan de gruwelijke moord uit haar jeugd, waarvoor haar bloedeigen broer is gearresteerd. Heeft hij weer toegeslagen?

Anna van den Breemer is journalist en schrijft graag over opvoeden, de balans tussen werk en privé en zelfontwikkeling. In de rubriek ‘Iedereen doet maar wat’ van de Volkskrant behandelt ze elke week een opvoedkwestie. Ook presenteert ze een podcast voor de Volkskrant. Samen met haar man Özcan, dochter en zoon woont ze in de Hanzestad Deventer. In 2018 verscheen van haar hand de biografie ‘Ivanka, de echte first lady’ over het leven van Ivanka Trump. 

Voor deze avond kunt u kunt zich aanmelden via de agenda op www.bijdebieb.nl Locatie is de Bibliotheek Twello gevestigd aan Marktplein 11 en de avond begint om 20.00 uur. Donateurs van de Boekenvrienden hebben gratis toegang, niet-donateurs 5 euro.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.