Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Veel belangstelling voor mobiele pumptrackbaan

Veel belangstelling voor mobiele pumptrackbaan

Een pumptrackbaan realiseren in Klarenbeek is een initiatief van een werkgroep uit Klarenbeek in samenwerking met de gemeente Apeldoorn, Klarenbeeks Belang, MFC en het EK baanwielrennen.
Om te kijken of er ook daadwerkelijk animo voor zo’n baan is werd er op zaterdag 4 november voor één dag een mobiele pumptrackbaan geplaatst.

Tijdens de opbouw van de pumptrackbaan stonden er al veel kinderen in de rij die van de baan gebruik wilden maken. Veel kinderen maakten gebruik van hun eigen (loop)fiets, maar er waren ook professionele BMX-fietsen beschikbaar.

Instructeurs leidden alles in goede banen en gaven tekst en uitleg. Terwijl kinderen de mobiele baan uitprobeerden werden ouders, buurtgenoten en andere geïnteresseerden door leden van de werkgroep bijgepraat.

Over de gehele dag was er veel belangstelling en velen staan er positief in en zouden het voor Klarenbeek een aanwinst vinden om een pumptrackbaan te realiseren. Niet onbelangrijk is dat de dag ook vrijwilligers voor de werkgroep heeft opgeleverd.
De werkgroep kijkt terug op een succesvolle dag en gaat d’r voor om op termijn een permanente pumptrackbaan te realiseren in Klarenbeek.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.