Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Wiekend Weiland Festival

Wiekend Weiland Festival

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, kon de organisatie er niet meer omheen om het driedaagse evenement Wiekend Weiland Festival een vervolg te geven. De tweede editie wordt georganiseerd op vrijdag 29, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober in Posterenk.

Het idee voor Wiekend Weiland werd vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme geboren. Belangrijk bij veel evenementen, dus ook bij zo’n feestweekend als in Posterenk is de inzet van veel vrijwilligers. Met hulp van een stuurgroep, de vele vrijwilligers, sponsoren, sympathisanten en het goede festivalweer vorig jaar werd het volgens de bezoekers een geslaagd en gezellig feestweekend. Artiesten als Gladjakkers, DJ Sander, The Woof en andere acts zorgden toen voor een goede sfeer, zowel voor jong als oud.

Komend weekend is het motto “Vol gras er tegenaan!” met bands en acts, zoals Gewoon Hazes, Lekke Band, en Bende van Ellende. Met deze editie van 2023 hoopt de organisatie weer een breed publiek aan te spreken. Meer informatie is te vinden op www.wiekendweiland.nl

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.