Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Yasemin Çegerek nieuwe wethouder in Brummen

Yasemin Çegerek nieuwe wethouder in Brummen

De PvdA Brummen-Eerbeek laat vanochtend weten dat Yasemin Çegerek zich beschikbaar stelt als wethouder in de gemeente Brummen. Yasemin Çegerek was wethouder in de gemeente Heerde en Tweede Kamerlid. Een ervaren bestuurder met een breed inhoudelijke achtergrond en een goed netwerk op regionaal en landelijke niveau, zo laat de PvdA Brummen-Eerbeek weten.

Yasemin Çegerek was als wethouder verantwoordelijk voor onder andere werk en inkomen en cultuur. Als lid van de Tweede Kamer was ze verantwoordelijk op een totaal ander gebied namelijk voor milieu en ruimtelijke ordening. Vóór haar Kamerlidmaatschap was Yasemin Çegerek ook Provinciaal Statenlid in Gelderland. PvdA Brummen-Eerbeek meldt verder dat Yasemin Çegerek uitkijkt om een bijdrage te leveren aan het bestuur van de gemeente Brummen. Zoals ze zelf zegt: “Ik woon in Apeldoorn, op een steenworp afstand van de gemeente Brummen en lever heel graag een bijdrage om van Brummen een nog mooiere, duurzame en sociale gemeente te maken.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 7 september zal de formele voordracht plaatsvinden van Yasemin Çegerek door de fractie van PvdA.

Herman Woudenberg

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.