Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Gezocht! Doeners en Bestuurders

Gezocht! Doeners en Bestuurders

Beste inwoner van Brummen/Voorst, VoorstVeluwezoom heeft je hulp nodig!

VoorstVeluwezoom is een samenwerking op initiatief van RTV Voorst en RTV Veluwezoom. Sinds 1 februari 2021 verzorgen zij TV en radioprogramma’s voor de regio Oost Veluwe.

De besturen van beide omroepen werken nauw en goed samen, maar in de basis blijven het twee omroepen. De beide omroepen hebben de verplichting om verantwoordelijkheid af te leggen aan de gemeente en aan het commissariaat voor de media. Voldoet de omroep niet aan deze verplichting dan kan de licentie worden ingetrokken wat het einde zou betekenen van de lokale omroep.

Om goed aan deze verplichtingen te kunnen voldoen zijn vrijwilligers nodig voor het bestuur en voor het PBO, het Programma Beleidsbepalend Orgaan.Het PBO heeft een belangrijke taak en bepaalt het media-aanbodbeleid van de lokale publieke omroep.

Om een goede representatie te kunnen zijn, is het belangrijk dat de leden van het PBO de belangrijkste in de gemeente voorkomende stromingen vertegenwoordigen. Hierbij kan worden gedacht aan maatschappelijke, culturele, godsdienstige of geestelijke stromingen.

Op dit moment heeft het bestuur van RTV Voorst 2 vacatures:- Voorzitter- PenningmeesterVoor het PBO van zowel RTV Voorst als RTV Veluwezoom zijn wij op zoek naar diverse vrijwilligers die zich voelen aangesproken om een bepaalde stroming te vertegenwoordigen.

Heb je belangstelling voor een van bovenstaande vacatures of wil je meer informatie stuur dan een mail naar bestuur@voorstveluwezoom.nl.

Namens het gezamenlijke bestuur, Harry, Martin, Chris, Guus en Marit

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.