Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Latest News

Popular Posts

Post From Author

Ini Wolters met dialectverhalen en -gedichten  bij Mo’j is luusteren

Ini Wolters met dialectverhalen en -gedichten  bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 3 december komt  ini Wolters uit De Vecht weer naar de studio van VoorstVeluwezoom aan het Marktplein in Twello om mee te doen aan het dialectprogramma Mo’j is luusteren. In de 1002ste uitzending van dit programma in de streektaal vertelt zij weer prachtige verhalen en gedichten die, zo blijkt, de luisteraars zeer kunnen waarderen.

In het tweede uur komt de weerman Mark Wolvenne uit Twello aan het woord,  er is weer het spelletje Krek wa’j zek,  een voordracht van Overijssels plat en in het shantykwartier  zingt het Groot Blokzijls Piratenkoor mooie liedjes over water, wind en zee.   Mo’j is luusteren wordt iedere zaterdag rechtstreeks uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur via de ether, maar ook te beluisteren via de TV-kanalen van VoorstVeluwezoom.   Menigeen luisert ook via internet gezellig naar dit programma  op de zaterdagmorgen.  Een herhaling is er op woensdag van 17,00 tot  19.00 uur.

Tevens is het mogelijk gemaakt de  feestelijk 1000ste  TV-uitzending  weer terug te kijken,   Kijk op site van VoorstVeluwezoom en  klik op 1000ste uitzending.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x