Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Liedjes nieuwe CD Brook Duo bij Mo’j is luusteren

Liedjes nieuwe CD Brook Duo bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 23  april  kunnen de luisteraars in het dialectprogramma Mo’j is luusteren genieten van liedjes van de nieuwste CD van het Brook Duo uit Markelo.  De CD kreeg als titel  Bottervleugelkes. Dit wordt in de Achterhoek zo gezegd over verliefdheid. In deze streek heet dit Vlinders in de buik.

Gert Jan Oplaat heeft weer een aantal mooie nieuwe liedjes gemaakt die op deze CD zijn te beluisteren.  Het Andere Kwartiertje in het tweede uur is voor het  Brook Duo (Gert Jan en Anita) gereserveerd.  

In het eerste uur komt tuinman Piet Groters aan het woord.  Hij heeft vele tips om de voorjaarstuin  nog mooier te maken en vertelt hoe men de planten in de bloembakken heel lang mooie bloeiend kan houden.

De weerman Mark Wolvenne is ook weer present met het komende voorjaarsweer  en hij gaat ook voorspellen welk weer ons te wachten staat op Koningsdag. 

Mo’j is luusteren wordt uitgezonden  op elke zaterdag via VoorstVeluwezoom van 10.00 tot 12.00 uur. Een herhaling is er op woensdag van 17.00 tot 19.00 uur.  Ook via internet prima te beluisteren zowel live  als Uitzending gemist (www.voorstveluwezoom.nl).

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.