De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Mo’j is luusteren in kerstsfeer met verhalen en muziek

Mo’j is luusteren in kerstsfeer met verhalen en muziek

 Op de Eerste Kerstdag is er een speciale uitzending van het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij de lokale omroep VoorstVeluwezoom te beluisteren.  Het programma wordt geheel in de kerstsfeer gehouden. Gast in het programma is Willy Wilbrink uit Voorst. Zij gaat verhalen en gedichten in het dialect vertellen. Er zijn veel verhalen die zich rond de kerstmis afspelen.

De praatjes, gedichten en verhalen worden afgewisseld met kerstliedjes en -muziek.  Het shantykoor Trossen Los uit Twello heeft een paar jaar geleden onder leiding van Gert Pannekoek een mooie kerst CD opgenomen. Presentator Martien Kobussen laat hier een aantal liedjes van horen. Ook de Grolse Hofzangers uit Groenlo zingen over het komende kerstfeest. Het Amusementsorkest Mondolia uit Oosterhuizen heeft enige jaren geleden ook kerstliedjes opgenomen. Ook deze muziek en zang is te horen.

Mo’j is luusteren van VoorstVeluwezoom in de kerstsfeer is zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via RTV Voorst en RTV Veluwezoom. Er is een herhaling op woensdag van 17.00 tot 19.00 uur en via internet zowel live als via Uitzending gemist.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.