Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Ruud Knol uit Apeldoorn te gast bij Mo’j is luusteren

Ruud Knol uit Apeldoorn te gast bij Mo’j is luusteren

Op zaterdag 11 december is  IVN-er Ruud Knol uit Apeldoorn te gast  in het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij  RTV VoorstVeluwezoom. Knol gaat uitgebreid vertellen over de  natuur tussen  Veluwe en IJssel.  In de loop der eeuwen is in dit gebied erg veel veranderd. Vooral door het verdwijnen van het Beekberger Woud. Sprengen en beken op de Veluwe hebben een andere functie gekregen.  Vroeger voor de papierindustrie en wasserijen.  Enkele sprengen ook voor de voeding van het Apeldoorns Kanaal.

In het tweede uur komt weerman Mark Wolvenne aan het woord over het komende winterweer. Mogelijk blikt hij ver vooruit over een eventuele Elfstedentocht.  Er is een voordracht van de Wierdense Revue en en het shantykwartier is er weer  met  het shantykoor Tolbert.  Verzoekplaten en mededelingen blijven welkom  via mail mkobussen@hetnet.nl.

Mo’j is luusteren wordt iedere zaterdag  uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur via RTV Veluwezoom en RTV Voorst.  Ook via  internet en uitzending gemist op VoorstVeluwezoom.nl.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.