De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Tuinman Piet Groters bij Mo’j is luusteren

Tuinman Piet Groters bij Mo’j is luusteren

Tuinman Piet Groters uit Twello die in zijn  leven een rijke ervaring heeft op gedaan in het  bloemisten- en hoveniersberoep  is vrijdag 16 en zaterdag 17 juni weer te gast in het  dialectprogamma Mo’j is luusteren van de streekomroep VoorstVeluwezoom. 

Groters praat vlot over alles wat er  in de zomermaanden dient te gebeuren in de sier- en groentetuin.  Hij vertelt hoeveel en wanneer we het beste kunnen sproeien in deze droge periode en wanneer de planten extra voeding nodig hebben.  De praatjes worden afgewisseld met gezellige dialectplaatjes die zijn  uitgezocht door presentator Martien Kobussen. 

In het tweede uur Krek wa’j zek, de verzoekplaat,  een voordracht en in het shantykwartier  dit keer gezellige Hollandse liedjes  van de CD Kump Goed  van het vrouwenkoor De Mallumse Deerns  onder leiding van  Joop Dijkman. 

Het dialectprogramma wordt vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur rechtstreeks uitgezonden. Zaterdagmorgen wordt het programma herhaald van 10.00 to 12.00 uur en woensdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Martin Burgers

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.