Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Latest News

Popular Posts

Post From Author

Tuinman Piet Groters praat over de wintertuin

Tuinman Piet Groters praat over de wintertuin

Zaterdag  22 januari komt tuinman Piet Groters uit Twello weer naar de studio van VoorstVeluwezoom aan het Marktplein in Twello voor het maandelijkse tuinpraatje  in het dialectprogramma Mo’j is luusteren,. Groters is in zijn tachtig jarige leven altijd werkzaam geweest in het groen en bloemen.  Door deze jarenlange ervaring kan hij veel vertellen over  de tuinen en parken. Luisteraars die vragen hebben over bloemen, planten en tuinen kunnen tussen 10.00 en 11.00 uur bellen naar de studio, telefoon 0571-27 17 22.  Meestal weet de tuinman wel een oplossing voor het probleem.

In het tweede uur  weer het spelletje Krek wa’j zek,  de weerman Mark Wolvenne met het weer voor de komende week. Er is ook weer een voordracht en rond 11.45  uur is het tijd voor het shantykwartiertje.

Dit keer met het shantykoor De Hondsrugzangers onder leiding van Marco Warta.  Mo’j is luusteren wordt iedere zaterdag uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur en herhaald op woensdag van 17.00-19.00 uur.  Ook via Uitzending Gemist.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x