Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Tuinman Piet Groters vertelt over de voorjaarswerkzaamheden in de tuin

Tuinman Piet Groters  vertelt over de voorjaarswerkzaamheden in de tuin

Zaterdag  19 februari is tuinman Piet Groters uit Twello weer te gast in het dialectprogramma Mo’j is luusteren van VoorstVeluwezoom.  Hij gaat dan aan de vele  luisteraars  op zijn bekende toon vertellen wat er in de komende weken dient te gebeuren in de groente-  en siertuin. 

Door het vroege voorjaar kan er al van alles gebeuren om binnenkort te kunnen genieten van groente uit eigen tuin. Ook in de bloementuin is veel te doen met snoeien, mesten  en  planten.  Piet Groters komt van 10.00 tot 11.00 uur in de uitzending. Vragen van luisteraars blijven ook welkom.

In het tweede uur komt de weerman  Mark Wolvenne aan het woord vanuit zijn weerstation in Twello. Hij gaat vertellen of er nog wat winterweer in het verschiet is. Er is ook weer een gezellige voordracht en  in het shantykwartier weer zeemansliedjes van  De Stuwzangers uit Vilsteren. Mo’j is luusteren is te beluisteren via RTV Veluwezoom in  de gemeente Brummen en RTV Voorst in de gemeente Voorst van 10.00 tot 12.00 uur, zowel in de ether als via internet en Uitzending gemist.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.