Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Latest News

Popular Posts

Post From Author

Zaterdagmorgen Live! de wijn editie!

Zaterdagmorgen Live! de wijn editie!

Zaterdagmorgen is er vanaf 08:00 uur weer een nieuwe Zaterdagmorgen Live! En wat kun je het beste vroeg in de ochtend doen als het weer een hete dag gaat worden? De favoriete bezigheid van onze redacteur Herman Woudenberg…… Wijnen! Wijnen! Wijnen. Vandaag staat de goddelijke druivendrank centraal bij de ochtendshow. Bas Post belt Bert Wentzel uit Apeldoorn. Hij verzamelt al 52 jaar wijnetiketten (en heeft er heel erg veel!) Verder praten we met Luud Paulissen van Ludique Wijnen over de open dag van Wijngaard Victor nabij Deventer en met Frank de Jongh uit Apeldoorn, hij is is Wijnkenner en zit al 50 jaar in de Beaujolais.

Naast de kennis, de makers en de verzamelaar hebben we ook natuurlijk “De Dag van Vandaag”, hebben we het regionale nieuws en weer voor je en draaien we fijne wijsjes van Gloria Estefan, Beyoncé, Kings Of Leon en Jan Smit.

Jouw weekend begint dus met Zaterdagmorgen Live! tussen 8 en 10 uur op VoorstVeluwezoom. Kijk op www.voorstveluwezoom.nl voor alle mogelijkheden om te luisteren.

Ook wat te melden voor één van onze programma’s? stuur een mail naar onze redactie: redactie@voorstveluwezoom.nl

Bas Post

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x