Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Eerste Veluwse Wandeldagen groot succes!

Eerste Veluwse Wandeldagen groot succes!

Op 10, 11 en 12 februari werd er in de plaatsen Ermelo, Elspeet, Elburg en Putten voor de eerste keer de Veluwse Wandeldagen georganiseerd. Van heinde en verre wisten wandelaars de Noord-Veluwe te vinden om mee te doen aan dit leuke evenement.

Ruim 500 deelnemers genoten van de prachtige Veluwse natuur en werden onderweg verwend met een lekkernij van lokale horeca, in Elspeet kon er genoten worden van Bakker Piet, Mennerode, B&B Heidezicht en Pannenkoekenhuis 1760. Met de voorjaarszon erbij waren de dagen helemaal compleet.

Hanneke Bakker van VVV Elburg vertelt: “Deelnemers komen overal vandaan. Uit de directe omgeving, maar ook veel vanuit andere plaatsen zoals Katwijk, Leiden en zelfs vanaf Vlieland.”

Door de wandeldagen op 3 dagen te organiseren konden wandelaars ervoor kiezen om in drie verschillende plaatsen deel te nemen en zo nog meer van het gebied te ontdekken. Voor bezoekers die zelf niet uit de regio komen was het goede motivatie om er één of meerdere overnachtingen bij te boeken.

De reacties van de deelnemers waren zo enthousiast dat de VVV-medewerkers nu al besloten hebben om volgend jaar zeker een tweede editie te organiseren.

De VVV’s in de gemeentes Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten zijn in de zomer van 2021 een samenwerking aangegaan onder de naam VVV Randmeren Veluwe. Gezamenlijk hebben zij als doel de regio op de kaart te zetten en nieuwe producten en arrangementen te ontwikkelen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.