Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek

Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek

Kom op zaterdag 3 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek waar de allerjongste bezoekers samen met hun ouders, verzorgers of opa en oma een extra hartelijk welkom krijgen. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn.

Maak je knuffel lid

Tijdens de landelijke Boekstartdag is er bij alle vestigingen van BIJ de bieb wel iets te doen voor de allerkleinsten. Kom gerust samen met je kleintje binnen in vestiging Brummen, Eerbeek, Gorssel, Lochem, Warnsveld of Zutphen. Als je kindje zijn/haar favoriete knuffel meeneemt, maken we direct een lidmaatschap voor de knuffel in orde. Ook kun je op deze dag meedoen aan de peuterquiz of genieten van een voorleesmomentje. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Meer informatie is na te lezen via de agenda op www.bij debieb.nl.

Ervaringen uitwisselen

De Boekstartdag bij de Bibliotheek staat ook in het teken van ervaringen uitwisselen met andere ouders. Denk aan voorleeservaringen, boekentips, het opdoen van inspiratie over leuke (letter)spelletjes of andere zaken waar je tegenaan loopt. De Bibliotheek is blij dat de vele vrijwilligers daarom ook aanwezig zijn bij deze Boekstartdag.

Boekstart

Boekstart kennen jonge ouders misschien van het gratis oranje koffertje. Ouders worden met BoekStart in de Bibliotheek, het consultatiebureau en de kinderopvang voorgelicht over het belang van lezen en aangemoedigd om hun kinderen zo jong mogelijk (vanaf circa 3 maanden) in aanraking te brengen met boeken en om samen met boeken bezig te zijn. Op zaterdag 3 juni wordt er landelijk aandacht geschonken aan voorlezen door middel van een landelijke Boekstartdag.

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.