De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Piet en Tinus bij Mo’j is luusteren

Piet en Tinus bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 18 september ontvangt presentator Martien Kobussen in zijn dialectprogramma Mo’j is luusteren weer twee gasten. Om 10.00 uur gaat hij aan de praat met dichter Tinus van ’t Slyck uit Teuge. De dichter vertelt het een en ander over zijn gedichten en over zijn nog steeds werkzame leven. Hoewel hij de tachtig jaar al is gepasseerd .

Ook de tuinman Piet Groters uit Twello, die daarna aan het woord komt, heeft deze leeftijd bereikt. Vanwege zijn gezondheid doet hij het wat kalmer aan maar komt toch graag naar de studio voor een tuinpraatje. Door zijn levenslange ervaring in het groen en bloemen weet hij er veel over te vertellen.

Om 11.00 uur het tweede uur met de weerman Mark Wolvenne, het spelletje Krek wa’j zek, een voordracht en tegen kwart voor twaalf het shantykwartier met het shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren.

Mo’j is luusteren , het bekende dialectprogramma van VoorstVeluwezoom, wordt iedere zaterdag rechtstreeks uitgezonden van 10.00 tot 12.00 uur. Ook via internet (waar u ook bent) te beluisteren.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.