Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Tonnie en Wilma Veldhuis van Dijk’43 bij Mo’j is luusteren

Tonnie en Wilma Veldhuis van Dijk’43 bij Mo’j is luusteren

Presentator   Martien Kobussen ontvangt deze week in het dialectprogramma  Mo’j is luusteren van de streekomroep VoorstVeluwewoom Tonnie en Wilma Veldhuizen van  de veelzijdige boerderij Dijk’43 aan de Krommedijk in Klarenbeek.  Zij vertellen in het programma uitgebreid over hun bedrijf dat bestaat uit een  veehouderij, zorgboerderij,  varkens houden, winkelverkoop en nog meer. Beiden kunnen er boeiend over vertellen over de manier waarop zij de kost verdienen door met mensen en dieren om te gaan.

In het tweede uur komt de weerman Mark Wolvenne aan het woord en vertelt de luisteraars welk pinksterweer ons te wachten staat. Er is een voordracht, het spelletje Krek wa’j zek, en in het laatste kwartier weer zeemansliedjes die de vele luisteraars altijd zeer op prijs stellen. Dit keer zout- en zoetwaterliedjes van het Vischwijvenkoor  met liedjes van hun CD Laat ons maar gaan.

Mo’j is luusteren wordt vrijdagavond rechtstreeks uitgezonden van 19.00 tot 21.00 uur en herhalingen op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en woensdag van 17.00 tot 19.00 uur,. De uitzending van zaterdagmorgen is ook via de TV-kabel te beluisteren  Ziggo 49 en KPN 1168 en natuurlijk ook via internet www.voorstveluwezoom.nl.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.