De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Triathlon Holten clinics voor jeugd en volwassenen van start

Triathlon Holten clinics voor jeugd en volwassenen van start

Goed voorbereid aan de start van de Triathlon Holten met leuke clinics

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen op 1 en 2 juli. De clinics starten vanaf april. Inschrijving voor de clinics is – net als de inschrijving voor de triathlon zelf – geopend vanaf 30 januari. Inschrijven voor de clinics kan via https://www.triathlonholten.nl/inschrijven.html.

De clinics voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar worden verzorgd door Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma’s op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

Jeugdclinics voor deelnemers tot 15 jaar

De jeugdclinics zijn geschikt voor deelnemers van ieder niveau en toegankelijk voor de leeftijden 8 t/m 15 jaar. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. Wie niet over een wielrenfiets of mountainbike beschikt kan gewoon een normale fiets meenemen. De triathlonclinics voor de jeugd vinden plaats op dinsdag 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni 2022. In verschillende leeftijdsgroepen word je tijdens deze vier avonden voorbereid op de triathlon. De clinics worden afgesloten met een parcoursverkenning op vrijdag 24 juni 2022.

Clinics voor volwassenen vanaf 16 jaar

Deelnemers vanaf 16 jaar worden in drie maanden tijd stap voor stap klaargestoomd door ervaren trainers van de Atletiekvereniging Holten, Wim Reinsgroep en Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Zij brengen de juiste technieken bij, geven tips over het materiaal en geschikte voeding. Voor beginners en gevorderde triatleten zijn passende opties bedacht. Deze zijn afzonderlijk maar ook in combinatie te volgen. Wie het hardlopen beheerst maar nog een tandje bij moet zetten wat fietsen en/of zwemmen betreft kan zich bijvoorbeeld alleen voor de fiets- en zwemtrainingen inschrijven. Voor de combinaties worden verschillende kosten berekend. Bij alle clinics wordt gewerkt met beginnersgroepen en groepen voor gevorderden. Je kunt je opgeven voor de volgende clinics:

  • Hardloopclinic via AV Holten 11x op maandagavonden vanaf 4-4-2022
  • Fietsclinic via de Wim Reinsgroep 12x op vrijdagavonden vanaf 1-4-2022
  • Zwemclinic via ZPC Twenhaarsveld 8x op woensdagavonden vanaf 11-5-2022

Aan alle deelnemers aan de clinics wordt (onder voorbehoud) gratis een shirt beschikbaar gesteld. Vergeet dus niet je maat op te geven.

Meedoen? Schrijf je snel in!

Foto bijlage : Triathlon Holten jeugdclinics

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.