De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Walter van der Hoeven nieuwe voorzitter College van Bestuur Archipel Onderwijs & Kinderopvang

Walter van der Hoeven nieuwe voorzitter College van Bestuur Archipel Onderwijs & Kinderopvang

Zutphen – Door Martin Burgers: –

Walter van der Hoeven is per 1 augustus aangesteld als voorzitter van het College van Bestuur van Archipel Onderwijs & Kinderopvang. Dit heeft de Raad van Toezicht van stichting Archipel bekend gemaakt. Walter van der Hoeven volgt daarmee Toon Geluk op als bestuurder. Toon Geluk gaat met pensioen en neemt daarmee afscheid van stichting Archipel, de stichting voor openbaar onderwijs en kinderopvang met 20 kind centra en basisscholen in de gemeenten Zutphen, Brummen en Voorst.

Walter van der Hoeven brengt 35 jaar onderwijservaring mee vanuit rollen als leerkracht, directeur en bovenschools-directeur. In zijn laatste functie was hij 5 jaar algemeen directeur in het voortgezet speciaal onderwijs.

Toon Geluk sluit zijn carrière af bij Archipel Onderwijs & Kinderopvang, waar hij de afgelopen twee jaar met grote betrokkenheid heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de onderwijs- en kinderopvangorganisatie in de regio. De Raad van Toezicht toont zich tevreden over de ontwikkeling van de organisatie.

Vanuit de visie dat kinderen zich op alle Archipel-locaties moeten kunnen ontwikkelen tot succesvolle deelnemers aan de maatschappij, heeft Toon Geluk sturing gegeven aan de versterking van het kwaliteitsbeleid. Ook heeft hij zich sterk gemaakt voor de transitieatlas, het meerjarenplan voor een duurzame toekomst van het openbaar basisonderwijs in de gemeentes Voorst, Brummen en Zutphen.

Walter van der Hoeven zal vanaf augustus kennis maken met medewerkers en ouders van de verschillende Archipel-locaties in de regio.

Stichting Archipel is er tot in haar tenen van overtuigd dat íeder kind de kans moet krijgen zijn of haar talenten optimaal te benutten en de best mogelijke basis moet kunnen leggen voor zijn of haar toekomst. Op de openbare scholen wordt daarvoor kwalitatief sterk basisonderwijs gegeven en in openbare kindcentra wordt dat basisonderwijs in een doorgaande ontwikkellijn aangeboden in combinatie met kinderdagopvang, peuterspeelgroepen en/of buitenschoolse opvang. Op 20 locaties in de gemeenten Brummen, Voorst en Zutphen, voor ieder kind van 0 tot 13 jaar.


VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.