De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Weet wat je eet! Alles over gezonde voeding voor jonge kinderen bij de Bibliotheek

Weet wat je eet! Alles over gezonde voeding voor jonge kinderen bij de Bibliotheek

Mijn kind wil geen groente, wat nu? Een wit kadetje of een volkoren boterham in de broodtrommel? Een gezonde traktatie met de verjaardag? Herken jij deze vragen over de voeding van jouw kind? Meld je dan aan voor de gratis lezing over gezonde voeding voor jonge kinderen bij de Bibliotheek.

Professionals aan het woord
De diëtisten Ilonka en Monique van Vérian komen in de bibliotheken van Eerbeek en Twello vertellen over gezonde voeding voor kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar. Beide dames vertellen het aanwezige publiek graag meer over wat kinderen nodig hebben om zich fit te voelen en om energie te hebben voor het spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Wanneer?

De bijeenkomst is in de bibliotheek in Eerbeek op maandag 21 november van 19.30- 21.00 uur en wordt gegeven door Ilonka Wils, diëtist van Vérian. De bijeenkomst in de bibliotheek in Twello is op woensdag 23 november van 19.30-21.00 uur en wordt gegeven door Monique Bolder, diëtist van Vérian. Meld je aan via de agenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.