Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Zonnige Ludieke Markt in Voorstonden, voor de 10e keer

Zonnige Ludieke Markt in Voorstonden, voor de 10e keer

Het was een koude start voor de vrouwen van Ludiek tijdens de opbouw maar toen eenmaal de lucht openbrak werd het een heerlijk zonnige en droge Ludieke marktdag. En dat was te merken, de eerste bezoekers arriveerden al voordat de markt opende om 10 uur en het liep daarna constant door tot het eindmoment van 14 uur. Een enkeling had zich vergist en kwam, teleurgesteld, aan toen het opruimen en inpakken al was begonnen.

Ludiek heeft haar verkoopwaren de laatste jaren nog meer vooraf uitgezocht, daardoor worden er alleen echt kwalitatief goede en mooie spullen aangeboden die nog een tweede (of derde) leven verdienen.  De hoek met vrouwenspul was ook weer ruim gevuld en menigeen maakte gebruik van de mogelijkheid om uitgezochte kleding even te proberen in het pashokje. Speelgoed en boeken vonden nieuwe liefhebbers.

De heerlijke taarten kraam was ook dit jaar door de leden weer gevuld met geweldige zomertaarten van bakkerskwaliteit. De hartige trek kon worden gestild met broodjes worst.  Natuurlijk werd er ook even gezongen en meegezongen. Vrouwenkoor Ludiek en dirigent brachten een medley van Shaffy liederen en later volgde nog een keuze uit bekende canons. Menig bezoeker zei bij vertrek: tot volgend jaar! En dat was ook de conclusie van de vrouwen van Ludiek nadat de markt was opgebroken en het terrein van Boezewinkel&Mulder bouw schoon was opgeleverd.

Zet Hemelvaart 2024 maar vast in de agenda!

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.