Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Glory Of Gospel

Glory Of Gospel

Iedere week voegt Marco van Doorn met zijn programma Glory of Gospel een andere sound toe aan de zondag. De sound van gospelmuziek. Iedere zondag van 12:00-14:00
 
Muziek waar je in blijft geloven, dat is het motto van dit radioprogramma. Trinity, Hanne de Vries, Matthijn Buwalda, Eline Bakker, Reyer en vele anderen passeren de revue. De teksten gaan over God, het leven (als Christen), eigenlijk net als psalmen of gezangen, alleen dan in een ander jasje, legt Van Doorn uit. Dit programma maken we in eerste instantie voor God.

Marco zorgt ervoor dat de luisteraars niet alleen kunnen genieten muziek, maar houd je ook op de hoogte van het laatste gospelnieuws, concerten en nieuwe releases.
Marco begon 15 jaar geleden bij het programma. Het programma wat zijn oorsprong heeft in Den Helder. Later is dit programma verhuisd naar de lokale Omroep Elburg en al snel werd het programma bij diverse omroepen uitgezonden.

Er komen ook regelmatig gasten in het programma. Zo bellen we met artiesten of organisatoren van concerten of festivals. Voor de coronatijd hadden we ook regelmatig live studiogasten. Helaas was dat de laatste tijd niet haalbaar, maar dat hopen we zeker weer op te pakken!
Tijdens de eerste uitzending bij de Voorstveluwezoom gaan we in gesprek met Rikko Voorberg. Hij is betrokken bij het Graceland festival van 18 tot 22 augustus.

Naast het radioprogramma staat het laatste nieuws op onze site www.gloryofgospel.nl. Van Doorn is blij met het feit dat zijn vrouw de redactie voor haar rekening neemt. Het is mooi om dit samen te doen, aldus Marco. Je kunt zelf ook nieuws insturen via de website of mailen naar info (at) gloryofgospel.nl.  
Volg ons ook op Twitter, Instagram, Facebook @gloryofgospel.

Het programma is iedere zondag van 13:00 – 15:00 te beluisteren via FM: Twello 105.3FM, Eerbeek 107.5FM of via www.voorstveluwezoom.nl/luister-live/

Evenement tijdschema's (1)

Zondag
-
Regio programma
Glory of Gospel
VoorstVeluwezoom (Redactie) VoorstVeluwezoom (Redactie)

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.