Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Alles over Loense Moandag bij Mo’j is luusteren

Alles over Loense Moandag bij Mo’j is luusteren

Zaterdag 30 juli krijgen de luisteraars van het dialectprogramma in Mo’j is luusteren van de streekomroep  VoorstVeluwezoom alles te horen over de Loense Moandag.  Het is een van de grootste evenementen in deze streek die voorheen  ruim 25.000 bezoekers trok. 

De Loense Moandag  dat in het verleden De Loenen Pony’s en Paardenmarkt werd genoemd, na onderbreking van twee jaar   dit jaar plaats op 1 augustus in het centrum van Loenen.  Voorzitter Ap Gorsseling vertelt wat er die dag vanaf  7.00 uur in de ochtend allemaal gaat gebeuren.  De handel begint dan al  en om 8.30 uur de jaarmarkt in de straten in de buurt van De Brink.  Zo’n 100 kramen bieden allerlei artikelen aan.  Er zijn terrassen met live-muziek.  Er is een optreden van het Matrozen Koor Apeldoorn. Op het  terrein bij de basisschool is een grote kofferbakmarkt.

In het tweede uur komt Lucy Evers aan het woord. Zij is sinds kort opruimingcoach.   Zij vertelt uitvoerig welke hulp zij kan bieden als er problemen zijn bij ontruimen of opruimen van een woning. Vaak zijn er problemen  bij  een ’te volle’woning  of  het leeg maken van woonruimte. 

De weerman Mark Wolvenne komt ook aan het woord en in het laatste kwartiertje vrolijke liedjes van de Rambo’s.Mo’j is luusteren wordt  om 10.00 uur uitgezonden 

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.