Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Beatles mania in de Deventer Schouwburg

Beatles mania in de Deventer Schouwburg


Drie totaal verschillende Beatles voorstellingen staan er op het Schouwburg menu de komende weken. Dus alle diehard Beatles fans kunnen hun hart ophalen. Ook wanneer je ‘gewoon’ een heerlijk muzikaal avondje uit wilt beleven kan je met deze concerten prima uit de voeten.

Het Nederlandse duoJop Wijlacker en Dennis Kolen, geeft met een intiem kleine zaal concert met sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs van Lennon & McCartney.

Daarnaast hebben we een fantastische Lennon-imitator, afkomstig uit Engeland; Paul McDonough. De show IMAGINE geeft een memorabele terugblik op het leven van, en is een bijzonder eerbetoon aan, een geweldige artiest, die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek. De muzikale reis begint met de songs die Lennon schreef voor The Beatles waaronder ‘In My Life’, ‘I Am The Walrus’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’. Na de Beatles scoorde John wereldhits als soloartiest. Van ‘Jealous Guy’, ‘Give Me So True’, ‘Stand By Me’, ‘Woman’, ‘Mother’ tot natuurlijk ‘IMAGINE’.

In ‘Let It Be: ABBEY ROAD’ van The Analogues geniet je van een integrale uitvoering van Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van ‘Let It Be’. De gelijkenis is van hoog niveau, de obsessieve aandacht voor de muzikale details is bijzonder, dus het volledige vintage instrumentarium zal opnieuw kunnen schitteren in dit bijzondere programma.

Voorprogramma: Anne Hurenkamp in gesprek met Diederik Nomden en Felix Maginn

Voor bezoekers van The Analogues wordt een gratis voorprogramma aangeboden waarin Deventer Beatles kenner Anne Hurenkamp (o.a. BeatlesTalk – The Dutch Beatles Blog, de potcastserie ‘De Laatste Dagen Van… John Lennon’ én de voorstelling  ‘The making of Abbey Road’) in gesprek gaat met Diederik Nomden en Felix Maginn. Beperkt plaats dus reserveren is noodzakelijk.

Lennon & McCartney Acoustic
Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Two of Us

Donderdag 28 oktober | 20:30 uur

IMAGINE
The John Lennon Songbook

Woensdag 10 november | 20.00 uur

The Analogues
Let it Be: ABBEY ROAD
Vrijdag 19 november | 20.00 uur

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.