Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Bevrijdingsfestival Apeldoorn

Op 5 mei vieren we de vrijheid! Eindelijk mogen we weer. Dit jaar wordt het Zwitsalpark in Apeldoorn omgetoverd tot de festival locatie van Bevrijdingsfestival Apeldoorn. Op een hoofdpodium is een brede programmering voor jong & oud en is er een foodcourt met foodtrucks. Ook dit jaar is het festival gratis toegankelijk voor iedereen!

OG3NE is bevestigd voor het Bevrijdingsfestival Apeldoorn.

De eerste namen voor het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn zijn vastgelegd. Onder andere de OG3NE zullen optreden op het Hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt.

OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley, die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’.

Gratis evenement
Het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn is helemaal gratis toegankelijk! Voor jong en oud.  Zorg er voor dat je op tijd binnen bent en geniet van al het leuks dat het Bevrijdingsfestival in Apeldoorn je te bieden heeft. De poorten van het festivalterrein worden op 5 mei om 16:00 uur geopend.

Meer informatie vind je binnenkort tevens op:

Website: www.bevrijdingsfestivalapeldoorn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/bevrijdingsfestivalapeldoorn

Evenementenpagina Facebook: https://www.facebook.com/events/429867900893693/

Instagram: https://www.instagram.com/bevrijdingsfestival_apeldoorn/

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.