Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Dinsdag 30 mei: start Wandel4daagse Eerbeek

Dinsdag 30 mei: start Wandel4daagse Eerbeek

Eerbeek –  Op dinsdagavond 30 mei start de Wandel4Daagse Eerbeek op het terrein van zwembad Coldenhove. Iedereen die zich vooraf heeft ingeschreven kan vanaf 17.30 uur zijn startkaart ophalen bij het startbureau. Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven maar wel mee wil lopen, kan zich vanaf 17.00 uur melden bij het startbureau en zich alsnog inschrijven. 

In het week van 15 mei is het Wandel4Daagseboekje bij elk huishouden in Eerbeek en Loenen huis-aan-huis bezorgd. Daarin staan de routes per dag beschreven. Ook staan er oude verhalen in die zich hebben afgespeeld op de vier routes van de Wandel4Daagse. Ken jij bijvoorbeeld het verhaal van Jezus op d’n bult die woonde in villa De Takkebos? Of het verhaal van de Blubberbaron? En weet jij waarom heel Eerbeek in actie kwam voor zwembad Coldenhove? 

Kom op de fiets!
Half mei hadden zich al zo’n 600 deelnemers ingeschreven voor de Wandel4Daagse. Het belooft dus weer een gezellige boel te worden tijdens dit mooie wandelevenement. Er zijn niet veel parkeerplaatsen bij de startlocaties en het parkeren zorgt soms voor onveilige situaties voor fietsers en wandelaars. Daarom roept de organisatie de deelnemers op zoveel mogelijk met de fiets naar de start te komen. Dat geldt zeker voor de vierde dag, waarbij de intocht traditiegetrouw eindigt op het kermisterrein. Alle deelnemende kinderen kunnen daar rekenen op een beker ranja die de Oranjevereniging hen aanbiedt in samenwerking met De Korenmolen. Bovendien hebben we dit jaar een leuke verrassing voor de intocht in petto!

Daginschrijving
De Wandel4Daagse Eerbeek is er niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen, ouderen en recreanten. Wil je genieten van de prachtige routes die we hebben uitgezet, maar kun of wil je niet alle vier de dagen meelopen? Maak dan gebruik van de daginschrijving en meld je bij de inschrijfkraam op de startlocatie van de desbetreffende wandeldag. 

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.