Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Doe Maar Covertijd op 8 september

Doe Maar Covertijd op 8 september

Op donderdag 8 september is er een speciale editie van ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ avond in de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Tijdens deze extra avond staat namelijk het oeuvre van de nederpop formatie Doe Maar centraal. De entree is € 7,50 en de avond begint om 21.00 uur. Er is geen voorverkoop. Als je deze avond dineert, is de entree gratis.

Bij het overlijden van frontman Hennie Vrienten van “Doe Maar” dit voorjaar,  ontstond bij veel covertijdmuzikanten de wens om een aubade te brengen aan deze legendarische Nederlandse band. De band van de jaren’70/’80 van de vorige eeuw maakte muziek met ska reagea en punk invloeden en was zeer populair. De gelegenheidsformatie van 8 september bestaat uit jonge maar zeer kundige topmuzikanten en zij spelen de grootste hits spelen van de Nederpop band.  De formatie voor deze avond bestaat uit: Robbert van Tol (zang) Boaz Kuizenga (bas) Emma van Wijngaarden (toetsen) Edward Harmsen (percussie) Stan de Groote (gitaar) Rob Ebbers (trombone) Len Harmsen (drums)

Deze extra editie van Covertijd belooft weer een bijzondere avond te worden in hét cultuurhuis van Broek.

Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.