De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Fietsen langs kunst, hobby en ambachten door De Vecht, Teuge en het Weteringsbroek

Fietsen langs kunst, hobby en ambachten door De Vecht, Teuge en het Weteringsbroek

Zaterdag 6 augustus gaat het Rondje Beemte weer van start. Een heerlijke fietstocht door het landelijk gebied op de grens van de gemeente Voorst. De fietstocht voert je langs leuke en bijzondere adressen in het landelijke gebied van De Vecht, Teuge, het Weteringsbroek en Beemte/Broekland. Onderweg ben je welkom op 12 adressen waar bewoners hun kunst, hobby en/of ambachten aan je laten zien.

Lekker gevarieerd

Het aanbod is even gevarieerd als aantrekkelijk: houtdraaien, lokale geschiedenis, plantaardige objecten, schilderijen, fotografie, ambachtelijke meubelrestauratie, tuinen en nog veel meer!! Op elk adres is het de moeite meer dan waard om een kijkje te nemen. Tussen 11 en 17.00 uur ben je van harte welkom bij de deelnemers.

Routekaartje

De route van Rondje Beemte vind je op een routekaartje. Waar je begint maakt niet uit, het is immers een rondje. Het routekaartje vind je digitaal op:

www.onshuus.nl/rondjebeemte

www.facebook.com/rondjebeemte

Horeca
Bij dorpshuus Ons Huus is ook van alles te bewonderen. Terras en café zijn geopend, alles staat klaar om de fietsers te verwennen met onder andere koffie met gebak, soft-ijs, snacks en een (fris)drankje.

Parkeren Kom je van ver, met de fiets achter op de auto? Parkeren kan o.a. op de parkeerplaats van voetbalvereniging V&L in De Vecht.


VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.