De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Helaas ook dit jaar geen ‘Kerst op landgoed Middachten’

Helaas ook dit jaar geen ‘Kerst op landgoed Middachten’

De organisatie van de kerstopenstelling op landgoed Middachten heeft het moeilijke besluit moeten nemen, om ook dit jaar dit bijzondere evenement te annuleren. Wederom is het coronavirus de grote spelbreker. Hiermee wordt de jaarlijkse traditie van Kerst op landgoed Middachten helaas voor de tweede maal onderbroken.

De afgelopen weken was er nog de hoop om dit jaar Kerst op landgoed Middachten te kunnen organiseren, zij het in aangepaste vorm. Tot voor kort zou dit evenement nog zijn doorgegaan als ‘doorstroomevenement’. Helaas heeft Middachten door het oplopend aantal besmettingen en de daardoor recent aangescherpte coronamaatregelen, nu toch moeten besluiten om de organisatie van ‘Kerst op landgoed Middachten’ voor dit jaar stop te zetten.
Het is onder de huidige omstandigheden niet verantwoord om met de voorbereidingen door te gaan. Spijtig genoeg betekent dit dat de bezoekers in december niet kunnen genieten van de geurende kerstbomen, bloemdecoraties, knapperende haardvuren, de gezellige kerstmarkt en live muziek.

Dit is een enorme domper voor Middachten. “Graag hadden wij iets geboden voor alle trouwe bezoekers, maar we vinden het niet verantwoord voor de bezoekers, maar ook niet voor onze medewerkers en al onze vrijwilligers. De gezondheid van eenieder is nu belangrijker dan de kerstopenstelling.” Aldus een woordvoerder van Middachten.

Gelukkig worden er al plannen gemaakt voor een gevarieerd programma voor volgend jaar. Daarin zullen, verspreid over het hele jaar, diverse mooie activiteiten worden opgenomen. En uiteraard zullen in het voorjaar ook de Tuinen weer opengaan voor het publiek en vindt hopelijk in december 2022 een prachtige Kerstopenstelling plaats.

Via de website
www.middachten.nl, Facebook, LinkedIn en Twitter kunt u de plannen en activiteiten volgen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.