De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Inschrijven Wandel4daagse Eerbeek tot en met 5 juni

Inschrijven Wandel4daagse Eerbeek tot en met 5 juni

We kunnen weer!

Eerbeek –  Na twee jaar van verplichte rust door de Coronamaatregelen mogen we nu weer van start!
Van 13 tot en met 16 juni kan iedereen weer deelnemen aan de Wandel4daagse Eerbeek. Tot en met 5 juni kan jong en oud zich inschrijven op
www.4daagse-eerbeek.nl. Daarna geldt het na-inschrijvingstarief en kan alleen ingeschreven worden bij het startbureau op de eerste wandeldag bij zwembad Coldenhove.

Na de rust  
Twee jaar lang kon de Wandel4daagse Eerbeek niet doorgaan vanwege de Coronamaatregelen. Maar gelukkig kan dit jaar de Wandel4daagse Eerbeek weer van start. Het belooft een feest als vanouds te worden. Geniet mee van mooie wandelingen van 5, 7,5 of 10 km door de prachtige omgeving van Eerbeek. Tijdens de pauzes en de intocht worden de wandelaars natuurlijk gezellig begeleid door diverse bands en een dj.
Versnaperingen en drinken zijn er ook voor iedereen.

Inschrijven
De Wandel4Daagse Eerbeek is er niet alleen voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen, ouderen en recreanten. Iedereen die al wandelend wil genieten van de natuur en gezelligheid kan zich tot en met 5 juni inschrijven op www.4-daagse-eerbeek.nl.
Daginschrijving is ook mogelijk. Op vakantie in Eerbeek en ook één of twee dagen meelopen? Of 4 dagen is gewoon teveel? Ook dan is het mogelijk om te genieten van de mooie routes in de Eerbeekse en Loenense natuur door in te schrijven op de desbetreffende wandeldag bij de inschrijfkraam op de startlocatie.
De basisscholen ontvangen separaat informatie over de inschrijvingen, die vanaf dit jaar volledig digitaal gaan.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.