De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Kermis Brummen 2021 gaat aangepast door

Kermis Brummen 2021 gaat aangepast door

De traditionele Brummense kermis gaat, van zaterdag 21 augustus tot en met maandag 23 augustus, aangepast én met het opvolgen van de coronaregels toch door. 

Bezoekers komen het terrein op, via de ingang ten hoogte van het pad naar de parkeerplaatsen van de Burgemeester Dekkerstraat. Na een verplichte looproute langs de 17 attracties verlaat men het terrein bij de Ambachtstraat. Er mag een maximaal aantal personen tegelijk op het terrein zijn. Er staan daarom tellers bij de in- en uitgang van het terrein. En crowdspotters houden in de gaten of het niet te druk wordt. 
Normaal gesproken opent de burgemeester altijd de kermis. Dat gaat dit jaar niet door. Wel is er voorafgaand aan de kermis een koffiemomentje met de kermisexploitanten. 

Van bezoekers verwachten we dat zij hun verantwoordelijkheid pakken. Kom daarom alleen als u geen ziekteverschijnselen heeft. Volg de huisregels van de kermis op en houd afstand. Alleen dan kan iedereen genieten van deze bijzondere kermis dit jaar.

Extra maatregelen

De kermis sluit om 24.00 uur. Het terrein wordt omhekt. Alcohol op het terrein is niet toegestaan, Bij de ingang wordt gevraagd naar het telefoonnummer. Dit nummer wordt alleen gebruikt voor bron- en contactonderzoek bij een besmetting. Jongeren tot en met 18 jaar krijgen bij de ingang een bandje. Zij hoeven buiten geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Na het desinfecteren van de handen mag men het terrein betreden. Ook bij de attracties staan desinfectiemiddelen. Op de kermis houden crowdspotters de 1,5 meter afstand continue in de gaten. Buiten het terrein lopen handhavers rond. Als mensen zich niet aan de regels houden gaat het terrein (deels) dicht.

Welke attracties komen er?

Voor de kleine kinderen is er natuurlijk de draaimolen, zweefmolen, het eendjesspel, touwtje trek en kop van jut. De oudere jeugd kan zich vermaken in de autoscooter, cake walk, wip en swing mill. Wilt u uw vaardigheden testen dan kan dat bij de schiettent, lucky cranes of puncher. Ook een eet-, drink- de suikerspin- , oliebollen- en snoepkraam ontbreken niet.   
 

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.