Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Kerst op landgoed Middachten

Kerst op landgoed Middachten

Vorig jaar kon de kerstopenstelling op Middachten helaas niet plaatsvinden vanwege corona. Dat was een grote teleurstelling. Maar er is goed nieuws! Dit jaar gaat ‘Kerst op landgoed Middachten’ door, waarbij het kasteel helaas nog gesloten blijft. Dit driedaagse kerstevenement wordt gehouden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december.

Kerstsfeer

Een aantal activiteiten blijft onveranderd, anderen zijn aangepast. Het kasteel blijft dit jaar helaas nog gesloten. Op het voorplein en op de wasplaats vindt u diverse eet- en drinkgelegenheden en vanaf het bordes wordt sfeervolle muziek ten gehore gebracht. Vanaf de buitenkant ziet u wel het sfeervolle verlichte kasteel met kaarslicht in de vensters en verlichte kerstbomen. In het koetshuis en een gedeelte van de stallen bevinden zich de stands van Middachten en een aantal andere standhouders. De kerstman schalt zijn “ho-ho-ho” over het voorplein en de kerstmarkt.

Kerstmarkt
Nieuw dit jaar is dat er op de laan voor het kasteel een gezellige kerstmarkt is. Diverse kraampjes zijn er met onder andere kerstartikelen, handgemaakte producten, sjaals en kaarsen en uiteraard zijn er diverse lekkernijen te verkrijgen.

Lichtjeswandeling

Vanaf het invallen van het duister (17.00 uur) kunnen bezoekers een lichtjeswandeling door de sfeervolle tuinen maken. De looproute is gemarkeerd door vele lichtjes en deze kunt u zelfstandig lopen. U hoeft zich hiervoor van te voren niet aan te melden.

Informatie

Openingstijden; Vrijdag (10-12) en zaterdag (11-12) van 12.00 tot 20.00 en zondag (12-12) van 12.00 tot 19.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa. De toegangsprijs is € 3,00 en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeerkosten € 2 per auto. Voor de route naar het landgoed is het navigatieadvies: Smidsallee, 6994 BJ De Steeg; NS Dieren of Rheden; Bus RRReis lijn 43.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.