Promo kijk in de keuken Tour

Intocht Sinterklaas Eerbeek 2021

Jos Penninx afscheid

Het Geheim aan de Rijn

Lezing “Focussen”

Lezing “Focussen”

Op vrijdag 21 oktober 2022 organiseert het Geheugensteunpunt Brummen een lezing / voorlichtingsbijeenkomst over de behandelmethode “FOCUSSEN”. Gastspreker is Rinske Aarnoudse. Rinske Aarnoudse is psychomotore therapeut en werkt bij de Waalboog. De Waalboog is gespecialiseerd in de zorg voor jonge mensen met dementie. FTD (Fronto Temporale Dementie) is één van de dementievormen die bij deze groep mensen voor komt. FTD gaat gepaard met gedragsproblemen en vraagt om een specifieke aanpak.

Het expertiseteam van de Waalborg heeft de behandel methode “Focussen” ontwikkeld, een methode die zorgverleners en mantelzorgers leert en helpt om beter om te kunnen gaan met ontremd gedrag. De methode wordt inmiddels ook met succes gebruikt bij mensen met andere vormen van dementie. Rinske zal u hier graag meer over vertellen.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Bibliotheek in Eerbeek in de Hans Broer zaal. Het adres is Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek. Vanaf 14.15 bent u daar welkom en staat er koffie en thee voor u klaar. De lezing is van 14.30 – 16.00 uur. Tot 16.30 uur is er de mogelijkheid tot napraten. Wilt u meer te weten komen over deze methode en de lezing bijwonen?

Meldt u zich dan tijdig aan: brummen@hetgeheugensteunpunt.nl of tel 06- 28457299. Er is plek voor 30 personen.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

ANDER NIEUWS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook deze berichten x