De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Open tuinen in Brummen/Tonden op zondag 4 juni, 11.00 – 17.00 uur

Open tuinen in Brummen/Tonden op zondag 4 juni, 11.00 – 17.00 uur

In Brummen en omgeving bevinden zich prachtige tuinen, die een enkele keer worden opengesteld voor publiek. Ook dit jaar zal dat het geval zijn. Er is veel te genieten en veel inspiratie op te doen in de onderstaande particuliere tuinen. U krijgt de gelegenheid om achter de hagen te kijken en heerlijk rond te slenteren langs de tuinpaden. We hebben de laatste tijd genoeg regen gehad om alle planten optimaal te laten groeien en bloeien.  

Op zondag 4 juni bent u van 11.00 – 17.00 uur harte welkom in De Brummense Overtuin, Tuin Farmhouse De Hoeve en Tuin aan ’t Leusveld. Daarnaast is op deze zondag ook een kwekerij open. Deze kwekerij ligt schuin tegenover De Brummense Overtuin. Let op: er kan niet met pin worden betaald. Een mooie gelegenheid om een hele dag te profiteren van al het moois dat de natuur in onze omgeving te bieden heeft.

Tuin aan ’t Leusveld is een tuin van 1 hectare met een mooie zwemvijver, verschillende bloeiende borders en een bloemenweide. De Brummense Overtuin is een parkachtige tuin met formele vormen, een prachtige vijver en een tuintempel. Tuin Farmhouse De Hoeve ligt in het schitterende buitengebied van Tonden waar de tuin prachtig op aansluit. De tuinen liggen op fietsafstand van elkaar.

U kunt meer informatie vinden op de websites hieronder. De trotse tuineigenaren kijken ernaar uit u in hun tuinparadijzen te mogen ontvangen!

Tuin aan ’t Leusveld, Rhienderensestraat 16, Brummen, www.tuinaantleusveld.nl

Tuin Farmhouse De Hoeve, Haarweg 11, Tonden, www.farmhousedehoevetuin.nl

De Brummense Overtuin, Arnhemsestraat 39, Brummen, www.debrummenseovertuin.nl

Sas’ Minikwekerij, Arnhemsestraat 30, 6971 AR Brummen, www.sasminikwekerij.nl

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.