Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Plantenmarkt op 13 mei bij de Mollenhof in Oeken

Plantenmarkt op 13 mei bij de Mollenhof in Oeken

Onbekende planten, bekende planten, klein en groot, frisse jonge groeisels en forse oudere planten of ideeën voor je tuin; welke rechtgeaarde tuinier wil dat nou niet? Wie houdt er nou niet van bloemen, van fraaie struiken of een mooie bladplant? Zaterdag 13 mei kun je daarvoor je hart ophalen op de plantenmarkt op de Mollenhof.

Zoek je iets voor Moederdag? Wil je je eigen tuin oppimpen? Of gewoon voor de gezelligheid en natuurlijk ook om je nieuwsgierigheid te bevredigen kun je langskomen bij de Kleine Vosstraat 7 in Oeken. Van 10.30 tot 15.00 uur is de markt geopend. Bij 21 stands kun je informatie inwinnen, je foto laten nemen en iets voor het eten kopen zoals honing, chutney of jam.

Omdat de markt door liefhebbers wordt gerund opent het de mogelijkheid dat er iets bijzonders te vinden is, omdat veel van hen wel een specialiteit hebben. En meestal zijn de prijzen bescheiden.

Je kunt je ook laten voorlichten over het werk op de Mollenhof, want die kan altijd wel een vrijwilliger gebruiken. Misschien weet u het niet, maar daar worden dagelijks mensen opgevangen met een speciale zorgbehoefte, vaak ouderen, niet zelden mensen met geheugenproblemen. Ze krijgen er begeleiding en kunnen bijvoorbeeld een ritje maken met de duofiets of iets maken in de werkplaats. Maar ook gewoon een beetje koffie drinken met lotgenoten kan al hulp betekenen. Kom kijken, laat je informeren.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.