De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Popquiz Brummen gaat voor 11e editie

Popquiz Brummen gaat voor 11e editie

Op 3e kerstdag in de Vroolijke Frans

Brummen/Eerbeek – Met een knipoog kunnen we zeggen dat corona weer gewoon een biertje is, een prikker hoort bij een lekker borrelhapje en Derde Kerstdag gewoon weer Popquiz-Brummen-dag is. De coronapandemie lijkt voorbij te zijn en het normale leven keert langzaam terug. Met het besef dat deze pandemie veel leed heeft aangericht, is de werkgroep Popquiz Brummen toch verheugd om weer een nieuwe editie te organiseren van de populaire muziekquiz. Muziekkenners én liefhebbers van een gezellige avond noteren alvast dinsdag 27 december in hun agenda. Derde Kerstdag is weer als vanouds Popquiz avond in de Vroolijke Frans. Binnenkort start de voorverkoop, dus hou de lokale media en bovenal de website popquizbrummen.nl goed in de gaten!

Vanwege de coronapandemie is in 2020 een online popquiz georganiseerd, gewonnen door het team Vrijwillige Brandweer van Breda. Afgelopen jaar is de voorbereiding wel gestart, maar moest de werkgroep in november toch besluiten de editie 2021 te cancellen. Dit vanwege een nieuwe golf in de coronapandemie. Op dit moment worden de 12 teams die zich vorig jaar hebben aangemeld benaderd met de vraag of ze dit jaar weer in het strijd-toneel treden. Teams die zich niet hadden aangemeld maar zich toch kenbaar willen maken, kunnen dat doorgeven aan het mailadres popquizbrummen@gmail.com. Mochten er plekken vrij komen, dan maken deze teams alsnog kans om toe te treden tot het deelnemersveld.

De Brummense popquiz staat al jaren garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen. Ook wordt er fel gestreden om de eer als team deze allround-muziekquiz te winnen. Het winnende team ontvangt de wisselbeker, de ‘Hans Broer Award’ (vernoemd naar de in 2016 onverwacht overleden initiatiefnemer). De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt. Daarom is het verplicht dat ten minste twee van de drie teamleden in de gemeente Brummen wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente verbonden zijn.

Iedereen van harte welkom
Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. De voorverkoop van toegangskaarten (5 euro) start in november. Hou het in de gaten, want Derde Kerstdag belooft weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden! Vragen?
De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kun je terecht voor het stellen van vragen over de popquiz. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl of stel je vraag via het nieuwe mailadres popquizbrummen@gmail.com. Ook op twitter (@popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen actief.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.