De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Reis onbeperkt in de daluren met Dal Vrij Oost 

Reis onbeperkt in de daluren met Dal Vrij Oost 


Bestel het jaarabonnement met 30% korting! 
 
Reis jij vaak buiten de spits met de bus of regionale trein? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement een goede optie! Zo ook voor David (39 jaar) die flexibele werktijden heeft: ‘Voor mij is dit abonnement echt een uitkomst, omdat ik mijn werkdagen vrij kan inrichten. De ene dag begin ik thuis en stap ik na 9.00 uur in de trein. Op andere dagen start ik vroeg op en check ik voor 6.30 uur in. Helemaal ideaal dat ik er in het weekend ook onbeperkt mee kan reizen.’
 
Onbeperkt reizen in de daluren 
Met het Dal Vrij Oost abonnement reis je in de daluren onbeperkt met de bus en regionale trein. Dat is van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het abonnement geldt ook als je vóór 6.30 uur incheckt. Het abonnement is geldig in de bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).  
 
Nu met 30% korting 
Het Dal Vrij Oost jaarabonnement bestel je t/m 18 december met maar liefst 30% korting via ervaarhetov.nl/dalvrijoost. Voor het busabonnement betaal je nu € 385,- (normaal € 550,-) en voor de bus & trein € 581,- (normaal € 850,-). Twijfel je of het Dal Vrij Oost abonnement voor jou het meest geschikt is? Doe dan de productchecker via ervaarhetov.nl/productchecker.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.