De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Run for KiKa Marathon Veluwe

Run for KiKa Marathon Veluwe

Op 3 april staan ruim 100 KiKa-lopers aan de start van de eerste editie van Run for KiKa Marathon Veluwe. Vanuit het Nederlands Openluchtmuseum gaan de deelnemers de sportieve uitdaging aan om een halve of hele marathon te lopen door de prachtige natuur op de Veluwe. Hun doel? Naast de sportieve uitdaging zoveel mogelijk geld ophalen voor meer onderzoek naar kinderkanker.
 

Zondag rennen de KiKa-lopers vanuit het startvak in het museumpark naar één van de mooiste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland: de Veluwe! Van uitgestrekte bossen tot prachtige uitkijkpunten het wordt voor de deelnemers volop genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Met hun deelname dragen zij bij aan het verhogen van het genezingspercentage van kinderkanker. Samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker.
 

Tussenstand sponsorteller

Dankzij de inzet, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie van de KiKa-lopers staat de sponsorteller van Run for KiKa Marathon Veluwe inmiddels op meer dan € 162.000,-. ‘Een waanzinnig bedrag!’, aldus organisator Daphne Dopheide. ‘Samen helpen we kinderkanker de wereld uit’. Doneren kan nog tot 1 mei via de website van Run for KiKa Marathon.
 

Run for KiKa Marathon 2022

Wil jij je ook inzetten voor dit prachtige doel? Dit jaar staan er nog tien andere marathons op het programma, waarbij marathon-liefhebbers kunnen lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De marathon op de Veluwe is de aftrap van 2022 waarna Ibiza (9 april) en Boston (18 april) snel volgen. Halverwege juni staan we aan de start van de unieke Big Five Marathon in Zuid-Afrika. In het najaar starten we met de Iceland Volcano Marathon gevolgd door meerdere indrukwekkende stadsmarathons. Maar nu eerst op naar de Veluwe!
 

Kom jij ook sportief in actie tegen kinderkanker? Ga dan mee met Run for KiKa Marathon in 2022! We hebben nog startbewijzen voor de marathons in IJsland, Berlijn, Chicago en Valencia. Voor meer informatie en inschrijving: https://www.runforkikamarathon.nl

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.