Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Visit Heerde en Landgoed Vosbergen organiseren Italiaanse Openluchtbios

Visit Heerde en Landgoed Vosbergen organiseren Italiaanse Openluchtbios

Vrijdagavond 2 september kan je weer buiten genieten van een mooie film op het gazon achter Kasteel Vosbergen in Heerde. De film La Grande Bellezza wordt vanaf 20:30 uur vertoond.

Veluwse Buitenvoorstellingen
Visit Heerde organiseert deze openluchtbios in de reeks Veluwse buitenvoorstellingen. De Veluwse Buitenvoorstellingen zijn meer dan alleen vermakelijke voorstellingen. Tijdens de avond staat het verhaal van dát specifieke stukje Veluwe waar de voorstelling te zien is centraal. Ieder stukje Veluwe heeft immers eigen unieke kenmerken die het best voelbaar zijn op die specifieke locatie. De voorstelling en omgeving versterken elkaar dusdanig wat ervoor zorgt dat de bezoeker volledig kan opgaan in het verhaal.
Het jaar 2022 draait op de Veluwe om ‘koninklijk genieten’. Diverse voorstellingen zijn dit jaar dan ook gekoppeld aan dit overkoepelende thema en voorzien van een koninklijk tintje dat ervoor zorgt dat de bezoeker zich de koning te rijk voelt.

La Grande Bellezza
“In Heerde hebben we voor een film gekozen die zich afspeelt in het royale Rome. De hoofdpersoon van La Grande Bellezza was een succesvol journalist en maakt deel uit van het mondaine leven in Rome. Hij besluit na zijn 65e verjaardag het schrijven weer op te pakken en op zoek te gaan naar de eigenlijke zin en schoonheid van het leven. De film zit vol mooie beelden van Rome wat ons betreft goed past bij het decor van Kasteel Vosbergen,” vertelt Erica Hottinga, werkzaam voor Visit Heerde.

Landgoed Vosbergen
De locatie bij het kasteel Vosbergen geeft de sfeer van de film nog meer cachet. “We hebben weer een mooie samenwerking met de eigenaren van Landgoed en Kasteel Vosbergen. Zij zorgen voor de catering en onze vrijwilligers zetten stoelen klaar. Ook zullen er een barista en anders typisch Italiaans eten beschikbaar zijn. Eigen consumpties meenemen is daarom niet gewenst.

Filmtickets kopen
De filmtickets voor de Openluchtbios Heerde zijn van tevoren te koop in de webshop op visitheerde.com. Van tevoren kan je ook in de webshop van Visit Heerde een bestelling plaatsen bij de catering van Vosbergen. Een Italiaanse antipasti bordje met hapjes, popcorn of een koud drankje: het zal dan voor je klaar staan bij aankomst.

Informatie
Tijden: Terrein open: 19:00 uur | Opening: 20:30 uur | Verwacht einde film: 23:00 uur.
Locatie: Landgoed Vosbergen. Vosbergerweg 38, Heerde.
Filmticket: € 9,50 per persoon. Hiervoor krijg je een plek met stoel op het gazon achter kasteel Vosbergen.
Meer informatie: e-mail naar info@visitheerde.com.

Foto: Openluchtbios Heerde 2020

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.