De Stille Voedselramp

Zorgen om staalslakken Eerbeek

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Vrijwilligers Gezocht

Vrijwilligers Gezocht

Door Rutger Jongejan – Streeknieuws –

VoorstVeluwezoom is een samenvoeging van de lokale omroepen RTV Veluwezoom (Brummen/Eerbeek) en LOV, Lokale Omroep Voorst maar ook bekend als RTV Voorst. Samen vormen zij een streekomroep die uitsluitend werkt met vrijwilligers. De intentie is om samen met andere lokale omroepen, de inwoners van de Veluwe en de Stedendriehoek te voorzien van nieuws, actualiteiten en informatie uit de eigen omgeving.

Om te zorgen dat lokale en regionale berichten de kijkers en luisteraars bereiken, zijn vrijwilligers nodig. Mensen die het leuk vinden om op zoek te gaan naar nieuws, redactiewerk te verrichten of zelf programma’s te maken. Maar ook mensen die thuis zijn in de ICT en elektrotechniek zijn hard nodig om de streekomroep draaiende te houden.

De komende tijd wil de omroep haar technische faciliteiten verbeteren en het programma aanbod uitbreiden. Daarvoor zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Het is een ontzettend leuke hobby en je kan er zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Je leert niet alleen om een bijdrage te leveren aan radio- en televisieprogramma’s. Je bouwt ook een leuk netwerk op bij sportverenigingen, de politiek en culturele instellingen in de regio.

Om vrijwilliger te kunnen worden is enthousiasme en motivatie belangrijker dan een vooropleiding. De begeleiding kan intern plaatsvinden, maar je kan ook leren door gewoon te doen.

De streekomroep is hard op zoek naar:

  • Mensen die de radiotechniek willen doen (of leren te doen);
  • Redactieleden
  • Presentatoren
  • ICT-ers
  • Netwerkers

De streekomroep heeft haar studio aan het Marktplein in Twello, maar het nieuws maken we natuurlijk gewoon in de hele regio.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de programma’s van VoorstVeluwezoom? Neem dan contact op met de programmaleider. Dit kan per e-mail naar rutger.jongejan@voorstveluwezoom of telefonisch: 06-82567452

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.