Zorgen om staalslakken Eerbeek

De Stille Voedselramp

Herdenking bevrijding Apeldoorn 16 april 2023

Promo kijk in de keuken Tour

Het online waarderingsfeest nu terug te kijken

Het online waarderingsfeest nu terug te kijken

De TV uitzending van afgelopen weekend is terug te zien op het Youtube TV kanaal van rtv794. De uitzending staat hier https://youtu.be/kGbAZB5QiFs

GEMEENTE VOORST- Voor alle inwoners van de gemeente Voorst is er aanstaande vrijdag een online buurtwaarderingsfeest. Een uniek feest, met bekende en prominente gasten, kosteloos en in de eigen woonkamer. “Een bijzondere afsluiting, van een bijzonder jaar!”

“Dit jaar is de waardering voor alle vrijwilligers anders dan de anders”, laten Kim Arntzen en Dorothy den Boer van de VCV weten. “Wij kijken terug op een bewogen jaar. Het maakt dat we als Vrijwilligerscentrale Voorst écht alle inwoners willen bedanken voor hun vrijwilligerswerk. Volgens ons heeft iedereen, van jong tot oud, op zijn of haar manier aandacht gegeven aan een ander. ‘Samen voor elkaar’ zoals de burgemeester zo mooi aangeeft. Daarom hebben we samen met Wonderwall Events een mooi feest voorbereid!”

Afgelopen vrijdag (15 januari) was het dan zover. Kim en Dorothy kijken er al weken reikhalzend naar uit en wensen iedereen een gezellige avond toe: “We hopen dat mensen kunnen genieten, lachen en dansen.” Aan het brede pallet van live entertainment zal het niet liggen: “Er is heerlijke muziek, cabaret, magie en nog veel meer. Variatie en plezier voor alle leeftijden”, beloven de dames. “Zonder al teveel te verklappen, zullen er vrijwilligers van v.v. Activia, v.v. Voorst, s.v. CCW’16 en Trefpunt Duistervoorde worden verrast. Tevens zal blijken dat de gemeente Voorst heel veel muzikale inwoners heeft! Het feest zal rustig opgebouwd worden en spectaculair eindigen met een bekende Nederlandse hardstyle DJ”

*) Door een niet te beïnvloeden stroomuitval in de studio waar onze zendstraat staan was het programma enkel online te volgen

UPDATE

HERHALING TV PROGRAMMA WAARDERINGSFEEST VOOR ALLE INWONERS VAN VOORST

Een uiterst vervelende stroomstoring bij de samenwerkende omroepen van RTV 794 (Epe-Heerde) en VoorstVeluwezoom maakte het uitzenden onmogelijk van het waarderingsfeest voor alle inwoners van de gemeente Voorst via de tv-kanalen van Ziggo en KPN. Een dikke tegenvaller voor de tv-kijkers. Gelukkig kon het programma via You Tube (via RTV 794) wel op de computer worden gevolgd.
Om te zorgen dat dit programma alsnog via de televisie te zien is, zal VoorstVeluwezoom aanstaande vrijdag 22 januari vanaf 20.00 uur het hele programma opnieuw uitzenden. Dan kunnen ook de tv-kijkers alsnog genieten van dit online waarderingsfeest van de VCV voor alle Voorstenaren. Het programma wordt uitgezonden op Ziggokanaal 36/328 en KPN 1468.

VoorstVeluwezoom (Redactie)

-

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.